Auto elektronika Beograd

Auto elektronika Beograd
auto-servis-laza-auto-elektronika

Auto servis Laza

Beograd, Voždovac, Bulevar oslobođenja 401 +381 11 3940093
AUTO ELEKTRONIKA BEOGRAD AUTO SERVIS LAZA Servis poseduje : - tri kompresorske stanice visokog kapaciteta - dve automatske stanice za kompletno servisiranje i dopunu autoklima uređaja - aparat za kompletno servisiranje i održavanje automobilskih kočionih sistema - pneumatski aparat za zamenu amortizera   Auto servis Laza poseduje i elektronsku aparaturu za automatsku auto-dijagnostiku.
kms-beograd-auto-elektronika

KMS Beograd

Beograd, Voždovac, Ustanička 128 +381 11 3472668
AUTOELEKTRONIKA BEOGRAD KMS BEOGRAD KMS d.o.o.
svojim partnerima pruža mogućnost nabavke originalnih delova po porudžbini sa kratkim rokom isporuke od sledećih dobavljača: MERCEDE, MAN, IVECO, DAF, SCANIA, VOLVO, RENAULT, SCHWARZMULLER, SCHMITY and CARGOBULL, KASSBOHRER itd.
automarket-011-auto-elektronika

Automarket 011

Beograd, Voždovac, Ustanička 128 +381 11 3471182
AUTO ELEKTRONIKA BEOGRAD AUTOMARKET 011 Automobilska industrija u današnje vreme donosi dosta novina po pitanju elektronike u vozilima.Proizvodjači automobila veliku pažnju posvećuju komunikaciji između kompjutera i vitalnih delova koji pokreću automobil.
Gotovo svaki vlasnik automobila je imao loša iskustva sa bar jednom elektronskom komponentom automobila, bilo da je reč o kompjuteru motora, vazdušnih jastuka, ABS-a ili displeja na komandnoj tabli. Što je auto noviji i moderniji, učešće elektronskih sklopova je sve veće. Na probleme nisu imuni ni skupi automobili, pa tako “mercedesi” često imaju problem sa kontakt bravom koja je zbog svoje složenosti vrlo osetljiva. Umesto zamene novom, elektroničari bez problema vraćaju u život staru. Nekada je na automobilima sva elektronika bila u svećicama i sistemu paljenja, dok je danas kod modernih vozila, počeviši od onih najjeftinijih, pa sve do najskupljih sve u gomili senzora i elektrovodova koji ih praktično prožimaju. Kada automobil radi ispravno, svi senzori redovno šalju informacije centralnoj jedinici da je sve u redu. Medjutim, ako dodje do kvara na nekom sklopu ili senzoru, do centralne jedinice počinju da dolaze pogrešne informacije. Posledice mogu biti brojne, a najčešća je povećana potrošnja goriva koja u ekstremnim slučajevima može višestruko da se uveća. Tada na scenu stupa dijagnostika – provera na kompjuteru.
Back to Top